Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφία γάμου ενα μοναδικό ενθύμιο


Tο μοναδικό ενθύμιο από τον γαμο και την δεξίωση  σας είναι.... οι φωτογραφίες γι'αυτό φροντίστε να είναι επιτυχημένες!!!!
Το βασικό βήμα είναι να επιλέξετε τον φωτογράφο που έχετε κάνει ραντεβού μαζί του ,έχετε δεί δουλειές του και η μεταξύ σας  χημεία θα "δουλέψει" με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του γαμου σας να είναι καταπληκτικές.............
Σημαντικό είναι να ακούσετε τις συμβουλές του φωτογράφου σας για το πως πρέπει να στέκεστε στον φακό και να αποφύγετε τις λήψεις απο λάθος γωνίες που δεν σας κολακεύουν.
Εχοντας εμπιστοσύνη στο επαγγελματία φωτογράφο που επιλέξατε οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι μοναδικές.
Για όσους ψάχνουν οικονομικά πακέτα για να οργανώσουν και να κάνουν το γάμο τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία παρακάτω θα δώσουμε αρκετά links τα οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

1.Μουσικη γαμου
2.Catering
3.Νυφικα
4.Μοδα
5.γαμος
6.gamos
7. Κοσμήματα
8.Γαμήλιο Ταξιδι
9.Μακιγιάζ
10.Σπίτι
11.Στολισμος γαμου
12.Φωτογράφοι γάμου

Εσείς απο την πλευρά σας για να τον βοηθήσετε πρέπει :
- Να έχετε μαζί σας κάποια βασικά καλλυντικά (ειδικά αν ακολουθήσει δεξίωση) όπως : πούδρα (για να αποφύγετε τις γυαλάδες), lip gloss,μια μικρή βούρτσα για τα μαλλια,το άρωμα σας και ότι άλλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.
- Το μακιγιάζ σας έχει πολύ μεγάλη σημασία γι'αυτό πρέπει να προσέξετε (σε συνεργασία με την μακιγιέζ σας) να μην είναι υπερβολικό και "βαρύ" για να μην αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας,αλλά ούτε και άτονο γιατί τελικα στις φωτογραφίες θα  φαίνεστε αμακιγιάριστη.
- Προσοχή στο στήσιμο και στο περπάτημα σας ,μην καμπουριάζετε να περπατάτε με χάρη και κυρίως να χαμογελάτε........

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads